Acasă Sport Volei Volei (m) / Dinamo ne-a furat visul semifinalelor! SCMU Craiova a pierdut...

Volei (m) / Dinamo ne-a furat visul semifinalelor! SCMU Craiova a pierdut meciul decisiv

Echipa masculină de volei SCMU Craiova a pierdut meciul decisiv contra lui Dinamo București din sferturile de finală ale campionatului național Divizia A1. Bucureștenii s-au impus cu 3-1, au câștigat seria cu 2-1 și astfel au ajuns în semifinalele campionatului. De partea cealaltă, craiovenii nu mai au șansă la medalie în acest sezon. Tot ce le rămâne de făcut este să lupte pentru locul al 5-lea, cel care asigură prezența în cupele europene din sezonul viitor.

Gazdele au început foarte bine partida din Ștefan cel Mare și au câștigat la pas primul set al partidei (25-15). Trupa lui Dănuț Pascu parcă a fost luată prin surprindere de bucureșteni, mai ales că în urmă de doar câteva zile le administraseră un eșec destul de dureros în Bănie. Oltenii au făcut un set doi foarte bun. Au mers cap la cap cu gruparea bucureșteană și au egalat situația la seturi după 26-24. 

Absența germanului Tim Stöhr (accidentat în meciul de Craiova) s-a văzut în următoarele două seturi. Alb-roșii au profitat din plin de problemele din lotul Craiovei și au închis meciul cu 25-21, respectiv 25-16.

SCMU Craiova: Jimmenz 10 puncte, Ćuk 8, Hernandez 16, Călin 7, Paez 1,  Ćulafić 7 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Durski, Tarța 2 și Capotă.

Gruparea din Bănie va continua sezonul în grupa 5-8, acolo unde va întâlni în prima fază pe SCM Zalău. Se va juca tot după sistemul două din trei.

Citește și: Simona Halep, din nou în clasamentul WTA! Vezi ce loc ocupă sportiva noastră!

Exit mobile version