Acasă Sport Volei Volei (m) / Eșec dramatic cu Dinamo! SCMU Craiova a condus cu...

Volei (m) / Eșec dramatic cu Dinamo! SCMU Craiova a condus cu 2-0, dar a pierdut incredibil

Dinamo și SCMU Craiova au oferit un adevărat thriller sâmbătă seară, în capitală. Cele două formații au oferit un volei de calitate, iar finalul întâlnirii le-a adus motive de bucurie gazdelor. A fost 3-2 (25-23, 25-23, 22-25, 23-25, 19-17) pentru Dinamo, care a obținut un prim succes extrem de important în lupta pentru final four-ul campionatului Diviziei A1.

Craiova a debutat fantastic în fieful dinamoviștilor și, după două seturi echilibrate, se aflau în avantaj pe tabelă, scor 2-0. Gazdele nu au renunțat la gândul victoriei și s-au impus în actul al treilea la 22. Setul patru a fost unul de groază pentru alb-albaștrii. Aceștia s-au aflat la conducere pe tabelă o bună perioadă de timp, iar la un moment dat aveau cinci puncte în fața lui Dinamo (20-15). Bucureștenii au revenit, însă, nesperat, dar și împinși de la spate de arbitri. Au luat punct după punct și au trimis meciul în decisiv.

Actul al cincilea a fost pe măsura meciului, pentru că s-a jucat la punct și s-a muncit în fiecare clipă. Dinamo a condus o bună perioadă din timp, dar trupa lui Pascu a reintrat în joc chiar pe final. S-a ajuns la 14-14, iar din acel moment s-a mers cap la cap. La scorul de 18-17, bucureștenii au dat lovitura și au obținut punctul mult dorit. S-a încheiat 3-2 pentru Dinamo, care ia prima opțiune pentru calificarea în Final Four-ul Diviziei A1.

Meciul doi cu Dinamo se va juca miercuri, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă.

Citește și: Handbal (f) / Dulce-i succesul! SCMU Craiova a făcut o treabă bună cu Buzău

Exit mobile version