Acasă Sport Volei Volei (m) / Am muncit, dar nu am luat puncte! Rapid s-a...

Volei (m) / Am muncit, dar nu am luat puncte! Rapid s-a impus în Bănie

SCMU Craiova a pierdut ultimul meci oficial din sezonul regular al Diviziei A1, 0-3 (21-25, 28-30, 23-25) în propriul fief cu Rapid București și astfel va începe play-off-ul campionatului de pe poziția a cincea. Partida cu formația bucureșteană a contat pentru runda cu numărul 22 și a consemnat cel de-al nouălea eșec din acest sezon al grupării din Bănie.

Fără întreg lotul valid pentru acest joc, Dănuț Pascu a încercat să-și motiveze echipa pentru unul dintre cele mai „neimportante“ jocuri din acest sezon. Indiferent de rezultatul cu Rapid, locul din clasament nu s-ar fi putut schimba, doar moralul ar fi fost altul în cazul unui succes. Chiar și în condițiile date, SCMU Craiova s-a prezentat mai mult decât onorabil în fața unei echipe care, mai mult ca sigur, se va lupta la titlu în acest sezon. Niciun set nu a fost câștigat cu ușurință de trupa din capitală, ba chiar au avut serios de tras pentru a obține toate cele trei puncte.

Le-am făcut viață grea

După 25-21 în primul act,a urmat un set secund de-a dreptul „nebun“. Rapid a condus în permanență la 3-4 puncte diferență, băieții lui Dănuț Pascu au revenit și au împins setul în prelungiri. Craiova a avut două mingi de set (27-26, 28-27), însă giuleștenii au făcut, din nefericire, 2-0 la seturi (30-28). Setul al treilea a fost și ultimul al disputei din sala „Ion Constantinescu”, pentru că oaspeții s-au impus la limită, 25-23.

Cu cele 40 de puncte acumulate la finalul sezonului regulat, SCMU Craiova termină prima parte a campionatului pe locul 5. Oltenii o vor întâlni pentru un loc în semifinalele campionatului pe Dinamo București (locul 4 la finalul sezonului regulat, 45 puncte).

Se va juca după sistemul cel mai bun din trei meciuri. Primul este programat la București, sâmbăta viitoare.

Citește și: Baschet / Meci la îndemână cu Laguna București! SCMU Craiova a luat punctele

Exit mobile version