Acasă Sport Volei Volei (m) / Dan Pascu: „Lucrurile încep să meargă din ce în...

Volei (m) / Dan Pascu: „Lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine la echipă!“

Echipa masculină de volei SCMU Craiova s-a reunit în mare parte şi s-a pus pe treabă în vederea pregătirii startului noului sezon. Dacă unii sportivi sunt plecaţi la lotul naţional, Dan Pascu este nevoit să se descurce fără ei în perioada următoare.

Tehnicianul grupării din Bănie a vorbit în cadrul unui interviu despre startul pregătirii şi a anunţat la ce turnee de verificare va participa echipa sa în lunile septembrie-octombrie.

„Deocamdată pot spune că lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine. Am debutat pregătirea pe 10 august, dar este ca un făcut anul acesta, pentru că am avut probleme cu aducerea jucătorilor, cu transferurile. De săptămâna aceasta ne strângem mai mulţi la antrenamente. Până acum au mai fost accidentări, alţii sunt pe la lotul naţional. Până la urmă suntem pe drumul cel bun. Între 21 şi 23 septembrie vom participa la un turneu de verificare la Zalău şi anunţ suporterii că în data de 30 septembire, la Blaj, vom juca Supercupa României cu Arcada Galaţi. După vom avea un turneu acasă între 4 şi 7 octombrie, iar la jumătatea lunii octombrie dăm startul campionatului“, a declarat Dan Pascu, antrenorul Craiovei.

„Vom încerca să performăm şi de această dată“

Chiar dacă în acest an la SCMU Craiova vor fi foarte multe nume noi în echipă, tehnicianul alb-albaştrilor nu se sperie şi promite că va lupta pentru performanţă. Totodată, acesta a ţinut să specifice că toţi ochii sunt aruncaţi asupra României şi a jucătorilor angrenaţi la Campionatul European.

Dacă mă gândesc, la SCMU Craiova vor fi multe nume noi. Pornim la drum cu o echipă nouă şi este greu să formezi un lot nou, să îl faci competitiv în cel mai scurt timp, să creezi relaţiile de joc, să aduci echipa la omogenizare. Va fi infernal de greu, dar suntem obişnuiţi şi vom încerca să performăm şi de această dată. Relaţiile de joc se vor suda destul de târziu, depinde mult de ridicător, pentru că el este cel care conduce jocul. Urmărim cu atenţie ce se întâmplă la lot, îi urmărim pe Călin şi Diaconescu şi mă bucur că au evoluţii bune şi fac parte din echipa de bază a României. Le urăm cu toţii multă baftă“ a mai spus Pascu.

Citeşte şi: Volei (m) / SCMU Craiova şi-a luat „fals“! Clubul din Bănie s-a înţeles cu sârbul Milan Krstic

Exit mobile version