Acasă Sport Volei Volei (m) / Europa, venim! SCMU Craiova s-a înscris în CEV Cup

Volei (m) / Europa, venim! SCMU Craiova s-a înscris în CEV Cup

Echipa masculină de volei SCMU Craiova merge din nou în Europa! Trofeul Cupei României și medaliile de bronz au fost mai mult decât suficiente pentru ca SCMU să demonstreze că își merită locul în CEV Cup, ediția 2023-2024. Clubul din Bănie a anunțat printr-un comunicat faptul că va avea parte de noi emoții europene și în acest sezon.

„În sezonul trecut, SCM Universitatea Craiova a reușit o seară memorabilă în Sala Polivalentă din Bănie și a învins una dintre cele mai mari forțe ale voleiului european, Fenerbahçe HDI Sigorta. Craiova se bucura din nou de seri europene, întrucât vom evolua din nou în CEV CUP! Clubul nostru a îndeplinit toate condițiile și a primit aprobarea din partea forului european! Europa, venim!“, se arată în comunicatul clubului SCMU.

Rămâne de văzut, în viitorul apropiat, care vor fi transferurile echipei pentru sezonul care va urma. Până acum, doi jucători au părăsit trupa lui Dan Pascu, Vinicius și Viiber, cei doi semnând cu formații din București. De asemenea, Laurențiu Lică s-a retras din viața sportivă și nu va mai putea ajuta formația olteană.

Citește și: Djokovic, din nou finalist la Roland Garros! Ruud încearcă triumful la Paris

Exit mobile version