Acasă Sport Volei Finalul poveștii pentru voleiul feminin craiovean! SCMU Craiova rămâne cu trei echipe

Finalul poveștii pentru voleiul feminin craiovean! SCMU Craiova rămâne cu trei echipe

Voleiul feminin craiovean se pare că și-a luat la revedere de la campionatul românesc și de la suporteri în acest an. Clubul SCMU Craiova a anunțat în dimineața zilei de sâmbătă faptul că echipa feminină de volei senioare și-a încetat activitatea sportivă și că nu va mai activa în Divizia A1 din sezonul viitor.

De asemenea, în comunicatul emis de către SCMU Craiova se specifică și faptul că se va înființa cât mai curând o academie de volei feminin, la care micile talente ale Olteniei să poate activa și dezvolta.

„Viitorul este foarte important pentru clubul nostru și suntem abilitați să vă comunicăm următoarele: Echipa de volei feminin senioare SCM Universitatea Craiova își încetează activitatea, iar toată atenția și priceperea noastră se va îndrepta către un centru important de dezvoltare a tinerelor voleibaliste. În urma unei analize temeinice, Sport Club Municipal Craiova a luat decizia de a înființa o academie de volei feminin, cu scopul de a deveni unul dintre cele mai importante centre de junioare din țară.

De-a lungul istoriei, zona noastră a dat României nenumărate talente care au ajuns să ne reprezinte cu mândrie la echipe puternice din țară, în străinătate, dar și la echipele naționale. Știm ca nu a fost o decizie ușoară și suntem alături de iubitorii voleiului feminin, dar, pentru a construi un viitor frumos pentru tinerele talente ale orașului nostru, a trebuit să luăm anumite decizii care nu sunt nici pe placul nostru. Vom anunța pe viitor mai multe detalii. Rămânem împreună și luptăm pentru CRAIOVA!“, se arată în comunicatul emis de către SCMU Craiova.

Citește și: Capăt de drum pentru Begu la Roland Garros! Muchova, mult mai bună în turul 3

Exit mobile version