Acasă Sport Volei Volei (m) / Dăm startul play-off-ului! SCMU Craiova – Rapid, duel de...

Volei (m) / Dăm startul play-off-ului! SCMU Craiova – Rapid, duel de gală în Bănie

Începutul săptămânii aduce toţi iubitorii de sport din Craiova faţă în faţă cu un duel extrem de important. Voleibaliştii de la SCMU Craiova se pregătesc de primul duel din play-off cu Rapid, care va avea loc marţi, de la ora 16.30, în Polivalenta din Bănie.

Gruparea olteană a ajuns în primele opt echipe din campionat şi îşi doreşte să bifeze prezenţa în semifinalele campionatului. Pentru a reuşi însă acest lucru, este nevoie de multă ambiţie şi devotament pentru a elimina o echipă arţăgoasă a Rapidului, care vrea să producă surpriza în acest an.

Disputa de marţi este prima dintre cele două în faza play-off-ului, cea de-a două urmând a se desfăşura în Giuleşti. În caz de egalitate după primele două manşe, decisivul pentru calificare va avea loc tot la Craiova.

În campionatul regular, Craiova şi Rapid au oferit un spectacol voleibalistic desăvârşit în ambele dispute şi, pe lângă spectaculozitatea meciurilor, s-a izbutit şi un scor record pe seturi. În meciul tur de la Bucureşti, SCMU s-a impus cu greu, scor 3-2, dar în prim plan nu a fost victoria obţinută, ci scorul uriaş înregistrat în primul set, 46-44 în favoarea gazdelor. Acest act a intrat imediat în Top 15 cele mai disputate seturi din istorie. În returul din Bănie, Craiova s-a impus mult mai convingător, scor 3-1.

Citeşte şi: Volei (m) / Dăm startul play-off-ului! SCMU Craiova – Rapid, duel de gală în Bănie

Exit mobile version