Acasă Sport Volei Volei (m) / SCMU Craiova – „U“ Cluj 3-0. Victorie fără prea...

Volei (m) / SCMU Craiova – „U“ Cluj 3-0. Victorie fără prea multă osteneală pentru echipa lui Pascu

Voleibaliștii de la SCMU Craiova au avut parte de un meci accesibil miercuri după masă, în Sala Polivalentă din Bănie. Trupa lui Dan Pascu a dispus cu scorul de 3-0 (25-12, 25-13, 25-14) de penultima clasată Universitatea Cluj și astfel a ajuns la cota 33 în clasamentul Diviziei A1. Partida a contat pentru etapa a 15-a.

Meciul din Craiova nu are istoric, pentru că formația alb-albastră nu a avut nicio problemă în a-și adjudeca victoria. În comparație cu disputa de la Suceava, de la finele săptămânii trecute, când au avut ceva mai mult de muncă, craiovenii s-au distrat de această dată pe parchet și au închis meciul cu Universitatea Cluj în aproximativ o oră de joc.

SCMU Craiova: Teleleu 2, Viiber 2, Pereira 2, Diaconescu, Hukicevic 5, Călin 11, Vinicius 14, Lică 5, Lupu 10, Dunăreanu 1, Cîrlogănescu 1, Kovacevic 8. Antrenori: Dan Pascu, Claudiu Mitru.

În urma acestui succes, SCMU Craiova rămâne pe poziția a 4-a în clasament, la cinci lungimi de urmăritoarea Rapid. Pentru olteni va urma o deplasare lungă, dar și ceva mai complicată, pe terenul formației Baia Mare. Partida este programată sâmbătă, de la ora 12.00.

Citește și: Eşec neaşteptat! SCM Craiova a pierdut la scor pe terenul echipei din Baia Mare

Exit mobile version