Acasă Sport Volei Volei (m) / SCMU Craiova primeşte vizita Clujului în Polivalentă

Volei (m) / SCMU Craiova primeşte vizita Clujului în Polivalentă

Voleibaliştii de la SCMU Craiova sunt pregătiţi de meciul cu Universitatea Cluj, din etapa a 15-a a Diviziei A1 şi au în plan doar victoria de trei puncte în faţa formaţiei mult mai slab cotate din Ardeal. Disputa este programată miercuri, de la ora 16.00, în Sala Polivalentă din Bănie.

Tehnicianul formaţiei alb-albastre, Dan Pascu, precum şi jucătorul Robert Călin au vorbit, pe scurt, despre victoria de la Suceava şi au menţionat că trebuie să fie concentraţi pentru a bifa un succes de trei puncte şi în disputa cu Universitatea Cluj. De menţionat că SCMU Craova a câştigat toate întâlnirile directe cu formaţia din Ardeal din 2011 până în prezent.

„Am avut o deplasare grea şi lungă până la Suceava, dar mă bucur că am luat punctele. Mi-am permis să rulez tot lotul. Jucătorii au avut o prestaţie bună, la punct, au tratat serios meciul, iar rezultatul e pe merit. Mă bucur că l-am introdus pe teren pe Gabi Dunăreanu, un junior de la Titulescu, dar şi pe Cîrlogănescu. Miercuri jucăm acasă cu cei de la Cluj, o echipăceva mai bună decât Suceava. Tratăm meciul serios, pentru că avem nevoie de puncte. Vreau să ne facem datoria cât mai bine posibil.

Niciodată nu am considerat că un meci este de antrenament, indiferent de adversar. Un joc se pregăteşte foarte bine, din toate punctele de vedere. Ce-i drept, la Baia Mare ne va aştepta o partidă mult mai grea. Partea complicată este că avem o perioadă aglomerată, cu deplasări foarte lungi. Până la Suceava am făcut 13 ore, acum vor fi alte 11, după care va urma Dejul. Trebuie să gestionăm cât mai bine aceste momente“, a explicat Dan Pascu.

Călin: „Vom lua în serios acest duel“

„La Suceava a fost un meci destul de uşor, în care am încercat să ne apropiem pe cât se poate de nivelul necesar la un meci din campionat. A fost o deplasare lungă, dar suntem bucuroşi că am luat cele trei puncte. Acum vom juca acasă cu cei de la Cluj. Ştim că nu sunt un adversar prea puternic, dar vom lua în serios acest duel, ca de fiecare dată. Practic ne vom pregăti pentru partida cu Baia Mare, de sâmbătă, care va fi mult mai complicată.

E destul de greu să te montezi în astfel de meciuri, dar din experienţa căpătată ştim că nu trebuie şi nu avem voie să ne încurcăm cu echipele mai mici. Trebuie să luăm cele trei puncte şi să încheiem cât mai repede meciul. Totuşi, cu Universitatea Cluj nu va fi chiar un antrenament şi este nevoie de seriozitate din partea noastră“, a spus Robert Călin.

Citeşte şi: Federaţiile de canotaj, baschet şi nataţie au primit cele mai mari alocări de la MTS

Exit mobile version