Acasă Sport Volei Volei (f) / Victoriile aduc victorii! SCMU Craiova a luat toate punctele...

Volei (f) / Victoriile aduc victorii! SCMU Craiova a luat toate punctele cu Bacău

Foto: Ionuț Greere

SCMU Craiova a bifat cel de-al doilea succes consecutiv în Divizia A1 sâmbătă serară, în Polivalenta din Bănie. Formația alb-albastră a trecut cu scorul de 3-0 de Știința Bacău și astfel a prins avânt în clasament după ce startul de sezon nu a fost cel dorit. Partida a contat pentru etapa a 8-a.

Meciul, per general, a fost unul echilibrat, disputat, dar de fiecare dată trupa lui Măcicășan s-a aflat cu un pas înaintea adversarelor. Dacă în primul set Craiova a câștigat la 20, actul secund a avut nevoie de prelungiri pentru a-și stabili câștigătoarea. La 24-24, SCMU a luat două puncte la rând și și-a mărit avantajul pe tabelă. Setul trei a fost și ultimul al meciului, pentru că Bacăul nu a avut puterea de a reveni, iar oltencele au închis meciul cu 25-18.

SCMU Craiova: Simoniia 20 puncte, Talita 9, Stan 1, Stoian 1, Badiu-Savu 10, Marciu 6 – Țucmeanu (L). Au mai intrat: Boris 6, Rankovic 3.

Zlotea: „Sunt două victorii normale!“

Team-managerul Craiovei, Lucian Zlotea, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei în ultimele partide şi îşi doreşte rezultate bune atât în duelurile cu Dinamo, cât şi cu Piteştiul în ultima etapă din tur.

„Sunt două victorii normale. Am început să jucăm şi cu echipele mai accesibile, iar victoriile erau obligatorii. Urmează o dublă întâlnire cu Dinamo, una în campionat, cealaltă în returul Cupei României. Abia apoi, pe 28 decembrie, jucăm cu Piteşti, acela fiind un alt meci pe care trebuie să îl câştigăm clar. Cu Dinamo punem accent şi pe meciul din Cupă, de ce nu. Am pierdut cu 3-1 acolo, dar acum vom evolua acasă şi încercăm tot ce se poate. Am dovedit în toate meciurile că putem produce o surpriză. Cu Dinamo va fi mai greu decât cu Lugoj, pentru că s-au bătut cu toate echipele până acum şi putem spune că sunt o surpriză. Un punct câştigat în campionat cu Dinamo ar fi ceva extra, ceva excelent pentru noi.

Ca să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ne clasa în primele 8, trebuie să învingem de fiecare dată Bacăul, Clujul şi Piteştiul. De asemenea, avem şansă să încheiem şi peste CSM Bucureşti. La ele acasă am scăpat victoria printre degete, nu meritam să pierdem. Am fost peste ele, am condus mult timp, dar am cedat pe final“, a declarat Lucian Zlotea, pentru GdS.

Citește și: Volei (m) / SCMU se deplasează la Zalău în cel mai tare meci al etapei a 9-a

Exit mobile version