Acasă Sport Volei Volei (m) / Dan Pascu: „E un derbi din toate punctele de...

Volei (m) / Dan Pascu: „E un derbi din toate punctele de vedere meciul cu Dinamo“

Voleibaliștii de la SCMU Craiova vor avea parte în acest weekend de un adevărat derbi în Divizia A1! Formația pregătită de Dan Pascu va primi sâmbătă vizita rivalei Dinamo, în etapa a 8-a. Meciul este programat în Sala Polivalentă, la ora 17.30.

Înaintea disputei din Bănie, antrenorul formației alb-albastre, Dan Pascu, împreună cu câțiva jucători au participat la un eveniment la Colegiul „Titulescu“ din Craiova. De asemenea, Pascu a prefațat și derbiul de sâmbătă și promite că echipa sa se va ridica la un nivel excelent.

„Am avut o acțiune frumoasă la Colegiul „Titulescu“. De fiecare dată mă întorc cu bucurie acolo și așteptăm noi talente care să ne ajute și să facă pasul la echipa de seniori. Cu Dinamo vom juca sâmbătă. Va fi un meci normal, pentru care suntem pregătiți. Toți băieții știu miza jocului, iar ce îmi doresc este să abordăm jocul cu ambiție, dăruință și ambiție de a câștiga. Am creat istorie cu acel set de la Rapid, încheiat 46-44 în favoarea lor. Înainte de acesta mai avusesem un 39-37 la Zalău, dar până aici nu s-a ajuns niciodată în România. Asta nu mai contează, băieții și-au revenit, suntem apți de competiție. E un derbi din toate punctele de vedere, și prin pozițiile din clasament, dar și prin valoarea celor două echipe“, a concluzionat Dan Pascu.

Citește și: Volei (f) / Măcicășan: „Trebuie să obținem neapărat trei puncte cu Clujul!“

Exit mobile version