Acasă Sport Volei Dan Pascu, despre tragerea la sorţi: „Ne jucăm șansa, nu ne sperie...

Dan Pascu, despre tragerea la sorţi: „Ne jucăm șansa, nu ne sperie adversarul!“

SCMU Craiova nu a avut deloc noroc la tragerea la sorţi pentru CEV Cup, iar formaţia din Bănie se vede nevoită să joace împotriva turcilor de la Fenerbahce încă din 16-imile de finală. Antrenorul Craiovei, Dan Pascu, a mărturisit că nu îi convine deloc cum au decis sorţii şi a vorbit puţin despre valoarea echipei din Turcia. De asemenea, acesta a spus că băieţii săi îşi vor juca şansa şi că nu se sperie de numele adversarului.

„În primul rând, tragerea la sorți nu ne-a fost favorabilă. Am picat cu o echipă foarte bună, dintr-un campionat puternic, unul dintre cele mai importante. Turcia este în top 5 din Europa. Eu cred că este la bătaie cu Franta sau chiar este un campionat mai bun. Joacă mulți jucători de valoare acolo. Ei au terminat pe 5, sub obiectiv. Anul trecut, Fener a jucat grupe de Champions League. Este o echipă care de ani de zile se luptă sus, un nivel bun. În echipa actuală le-a mai rămas doar un ridicător, un iranian de top 10 mondial. Turcii au o perioadă de formare în acest moment. Ne jucăm șansa, nu ne sperie adversarul. Depinde și de ce echipă vom face, dar vom face o echipă competitivă. Așa cum o să o montez, noi mergem să câștigăm si chiar să ne calificam mai departe în CEV Cup. Lupta este deschisă! Ne vom pregăti foarte bine și vom da totul pentru calificare”, a declarat Dan Pascu, pentru SCM Craiova.

Au început şi transferurile

Până la startul noului sezon şi la debutul în CEV Cup, SCMU Craiova a început să se întărească. Primul transfer din acest sezon este Robert Viiber, un estonian de 25 de ani care evoluează pe poziţia de coordonator.

„Bun venit, Robert Viiber! Internaționalul estonian Robert Viiber este noul jucător al echipei de volei masculin SCMU Craiova. Are 25 de ani, evoluează pe postul de coordonator și vine în Bănie de la formația franceză Grand Nancy. Mult succes în tricoul alb-albastru!“, se arată în comunicatul SCM.

Din vechea „gardă“, clubul SCM a anunţat până în prezent că vor mai continua la Craiova Laurenţiu Lică, Sergio Diaconescu şi Robert Călin.

Citeşte şi: Să vină turcii! Voleibaliștii de la SCMU întâlnesc Fenerbahce în 16-imile CEV Cup

Exit mobile version