Acasă Sport Volei Bucurie mare în Bănie! Voleibalistele au încheiat sezonul regular pe locul 8

Bucurie mare în Bănie! Voleibalistele au încheiat sezonul regular pe locul 8

În primul an după promovare, echipa de volei feminin SCMU Craiova a reușit să termine sezonul regulat pe locul 8 și să evite astfel orice fel de emoție privind retrogradarea. Fetele antrenate de Lucian Zlotea  vor continua campionatul național Divizia A 1 în grupa 5-8, alături de Lugoj, Dinamo şi Rapid.

Știința Bacău nu a făcut surpriza la Medgidia (3-1 pentru echipa doborgeană) și rămâne pe locul 9. Gruparea din Bănie a terminat prima fază a campionatului cu 20 de puncte, 7 victorii și 15 înfrângeri.

„Am disputat un meci foarte important cu Turda şi am câştigat poate cel mai important joc din acest campionat. Era obligatoriu să luăm punctele, fetele s-au mişcat foarte bine şi iată că rezultatul este excelent. Suntem fericiţi, uşuraţi, iar acum vreau să încercăm să facem meciuri bune, să ne ridicăm şi mai mult nivelul. Obiectivul meu şi al fetelor s-a îndeplinit şi important e să nu ne oprim aici. Echipele pe care le-am lăsat în spatele nostru au pierdut în meciul direct cu noi, doar cu Mioveni am pierdut o dată. Într-un fel, după rezultate şi valoare, ne merităm locul în clasament. Va urma primul meci la Lugoj, luni, la ora 18.00, iar apoi va fi o pauză competiţională de aproximativ o lună. Noi vom încerca să mutăm meciul cu Rapid în acea perioadă, dar rămâne de văzut“, a spus Lucian Zlotea, pentru GdS.

Citeşte şi: Revenire de senzație, dar insuficientă pentru a învinge la Voluntari

Exit mobile version