Acasă Sport Volei Dan Pascu: „Mergem la Steaua să luptăm şi să facem un joc...

Dan Pascu: „Mergem la Steaua să luptăm şi să facem un joc bun!“

SCMU Craiova a trecut rapid de Universitatea Cluj, scor 3-0, iar acum unicul gând este doar la duelul cu Steaua, din weekend. Antrenorul oltenilor, Dan Pascu, s-a arătat bucuros de victorie şi de faptul că a putut folosi şi sportivii tineri, dar a mărturisit că duelul cu Steaua va fi incomparabil mai dificil.

„În final am câştigat aşa cum se aştepta toată lumea. Am turat motoarele fix cât să câştigăm cu 3-0. Nu a fost un joc spectaculos, dar nici adversarul nu ne-a ajutat în acest sens. Băieţii au jucat serios, nu s-au relaxat, au demonstrat că au caracter şi consider că a fost un meci bun în vederea partidei de la Steaua. Desfăşurarea jocului mi-a permis să folosesc şi jucătorii mai tineri, care şi-au făcut datoria şi mă bucur că îmi dau speranţe pentru viitor.

Nu pot garanta niciodată că vom câştiga vreun meci, dar mergem la Steaua să luptăm şi să facem un joc bun. De ce să nu câştigăm dacă există această posibilitate, dar vreau să menţionez că în niciun caz această partidă nu va fi la fel ca cea cu Dinamo. Jucăm cu altă echipă, sunt alte caracteristici ale jocului, altă sală. Cei de la Steaua se luptă pentru orice punct, se bucură la fiecare minge câştigată, deci garantat va fi un meci greu“, a spus Dan Pascu.

Citeşte şi: SCMU, victorie de control cu Universitatea Cluj! Urmează un derbi la București!

Exit mobile version