Acasă Sport Volei Zlotea: „Dacă ne facem jocul, avem faţă de primele opt echipe din...

Zlotea: „Dacă ne facem jocul, avem faţă de primele opt echipe din Divizia A1!“

Voleibalistele de la SCMU Craiova se află într-o formă foarte bună în returul Diviziei A1! Chiar dacă au pierdut cu Medgidia, oltencele lui Zlotea au făcut un meci perfect cu Mioveniul şi au câştigat trei puncte mari. Acum, succesul de luni le-a creat şi mai multă „foame de puncte“ craiovencelor, care nu admit un alt rezultat în afară de victorie de trei puncte cu Universitatea Cluj. Partida se dispută sâmbătă, la ora 15.00, în Polivalenta din Bănie.

„Venim după un meci foarte bun, de la atitudine, până la poziţionarea în teren. Fetele au muncit mult, dar s-a terminat, gata. Urmează un nou meci important şi ne interesează, în special, scorul, aşa cum ne-am dorit şi la Mioveni. În meciurile directe am fi peste Mioveni acum, iar pe mai departe trebuie să ne facem treaba, să mai recuperăm nişte puncte pe care le-am pierdut în tur.

Trebuie să reparăm greşeala din tur, de la Cluj, unde am pierdut un punct. A fost nebunia aceea cu accidentările şi cu Covidul, am jucat doar cu şapte fete, fără alte rezerve. Nu trebuia nici în astfel de condiţii să cedăm un punct, dar tot ce contează e să câştigăm clar acum, pe terenul nostru. De asemenea, degeaba am bătut Mioveniul dacă nu luăm trei puncte şi cu Clujul. Dacă noi vom câştiga, iar Mioveniul şi Bacăul vor pierde, vom ajunge deja pe locul al 8-lea. Atâta timp cât ne facem jocul, pot spune că avem faţă de primele opt echipe din Divizia A1. La început ne-am propus să ne luptăm cu echipele de acelaşi nivel cu noi şi se pare că a ieşit bine până acum, suntem peste ele“, a spus Lucian Zlotea, într-o conferinţă de presă.

Talita: „Formăm o echipă puternică“

Talita Do Nascimento, jucătoarea Craiovei, consideră că echipa s-a închegat şi din acest motiv au început să vină şi victoriile.

„În tur a fost abia primul meci împreună. Acum, echipa s-a mai unit, ne completăm una pe cealaltă, nu mai avem probleme de efectiv aşa grave. Atitudinea noastră este una foarte bună şi se vede că deja formăm o echipă puternică. Ca şi jucătoare profesionistă, nu contează cu ce adeversar jucăm. Vrem să păstrăm ritmul acesta şi în meciul următor, pentru că nu avem voie să facem paşi greşiţi cu Universitatea Cluj“, a punctat şi Talita Do Nascimento.

Vezi video!

Citeşte şi: Derbi oltenesc pe finalul turului! SCM Craiova caută victoria la Slatina

Exit mobile version