Acasă Sport Volei Volei / Anca Mănuc: „Este un sentiment extrem de plăcut că suntem...

Volei / Anca Mănuc: „Este un sentiment extrem de plăcut că suntem neînvinse“

SCMU Craiova trece prin una dintre cele mai bune perioade ale sale. Voleibalistele din Bănie au impresionat şi în acest weekend, când au trecut cu 3-0 şi de Sighetu Marmaţiei şi de CSU Oradea, iar acum toate gândurile sunt spre turneul de la Timişoara, de peste două săptămâni.

Anca Mănuc, una dintre cele mai valoroase sportive legitimate la SCMU Craiova, a vorbit pentru GdS despre desfăşurarea celor două partide din acest weekend. De asemenea, aceasta a mărturisit că îşi doreşte ca echipa să rămână neînvinsă şi după următoarele partide oficiale.

Este un sentiment extrem de plăcut că suntem neînvinse în acest sezon şi că ne merge jocul aşa cum ne dorim, dar în niciun caz nu trebuie să ne ridicăm în slăvi. Ne-au lipsit două jucătoare importante, dar ne-am ambiţionat extrem de mult, în special în meciul cu Oradea. În turneul din toamnă, disputat tot acasă, am pierdut un set împotriva lor, dar acum am făcut o figură foarte frumoasă. Avem doar două seturi pierdute până acest moment şi sperăm să ne menţinem pe aceeaşi linie.

Momentan, obiectivul nostru este să accedem la turneul de baraj, iar dacă totul merge bine, avem gânduri şi de promovare. Urmează în două săptămâni alte trei partide importante, împotriva echipelor din Timişoara, dar şi cu CSS Turda. Noi ne dorim să menţinem seria de invincibilitate şi vom face tot ce ne stă în putinţă să ne întoarcem cu maximum de puncte din Banat“, a spus Anca Mănuc.

Citeşte şi: Asta da echipă! SCMU Craiova a „defilat“ cu Sighetu Marmației și CSU Oradea

Exit mobile version