Acasă Sport Volei Dan Pascu, după victoria cu Unirea Dej: „Am jucat la siguranță!“

Dan Pascu, după victoria cu Unirea Dej: „Am jucat la siguranță!“

Foto: Alex Vîrtosu

Voleibaliştii de la SCMU Craiova au plecat cu patru puncte de la Dej, după un eşec în cinci seturi cu Dinamo şi o victorie cu 3-0 în faţa echipei gazdă. Aceste rezultate ne mențin pe un loc fruntaș în clasament, mai exact pe poziția a 3-a, cu 17 puncte, la doar o lungime de Arcada Galați și la două de liderul Steaua (are un meci în plus disputat).

Tehnicianul Craiovei, Dănuț Pascu, a descris pentru GdS cele două jocuri din acest weekend, cu Dinamo și Unirea Dej. Acesta este mulțumit de jocul elevilor săi, chiar și din meciul cu Dinamo, pierdut la limită și a recunoscut că partida cu cei de la Dej a fost jucată la siguranță.

„Dinamo nu a avut niciodată echipa completă până în urmă cu o săptămână și din această cauză au și pierdut câteva meciuri. Înainte de acest turneu s-au antrenat la capacitate maximă, au avut întregul lot, au fost montați și au jucat foarte bine. Nici noi nu ne-am lăsat mai prejos. Sunt mulțumit de băieții mei, au făcut un meci bun, dar recunosc că ne mai trebuia un 10% în plus ca să câștigăm. Am scârțâit puțin pe centrii și cred că acolo s-a făcut diferența. De acum înainte, Dinamo va fi luată serios în vizor, pentru că nu mai au probleme cu Covid-19.

De partea cealaltă, Dejul este o echipă extrem de periculoasă dacă le dai posibilitatea să joace. Au jucători tineri, care vor să se afirme, dar și câțiva mai experimentați. Noi am pregătit foarte bine jocul. Băieții au fost motivați, s-a jucat la siguranță, la punct, chiar eficient. Nu am încercat niciun artificiu, nu s-a jucat la spectacol, pentru că aveam nevoie de cele trei puncte fără doar și poate. Și chiar și așa, tot au fost câteva puncte foarte frumoase“, a spus Dănuț Pascu, pentru GdS.

Program meciuri weekend Divizia A1:

Vineri, 5 decembrie: Brașov – Universitatea Cluj 0-3, SCM Zalău – Steaua București 2-3.
Sâmbătă, 5 decembrie: SCMU Craiova – Dinamo 2-3, Steaua București – Baia Mare 3-1, ora 18.00: Știința București – Unirea Dej 1-3, Universitatea Cluj – Timișoara 3-0;
Duminică, 6 decembrie: Brașov – Baia Mare 0-3, Știința București – Arcada Galați 0-3, Unirea Dej – SCMU Craiova 0-3, SCM Zalău – Timișoara 3-0.

Clasament: 1. Steaua București 19 (22:10), 2. Arcada Galați 18 puncte (19:4), 3. SCMU Craiova 17 (19:7), 4. SCM Zalău 16 (17:7), 5. Universitatea Cluj 14 (16:11), 6. Unirea Dej 14 (15:14), 7. Dinamo București 9 (12:15), 8. Știința București 7 (10:15), 9. Timișoara 3 (4:18), 10. Baia Mare 3 (6:18), 11. Brașov 0 (0:21).

Citește și: Nici nu au mișcat! SCMU Craiova a făcut instrucție cu Unirea Dej

Exit mobile version