Acasă Sport Volei Duel de clasă la Galaţi. SCMU Craiova întâlneşte campioana

Duel de clasă la Galaţi. SCMU Craiova întâlneşte campioana

Foto: Alex Vîrtosu

La doar patru zile distanţă de victoria de pe teren propriu, cu Unirea Dej, scor 3-1, voleibaliştii de la SCMU Craiova vor disputa mâine un nou meci de foc din play-off-ul Diviziei A1. Trupa lui Dănuţ Pascu va întâlni, în deplasare, campioana României, Arcada Galaţi, în capul de afiş al etapei a treia din play-off. Partida este programată de la ora 17.00.

Cele două formaţii sunt într-o formă incredibilă în campionat. Dacă SCMU Craiova are opt victorii consecutive în Divizia A1 şi se regăseşte pe locul al doilea în clasament, Arcada Galaţi se pare că a uitat gustul înfrângerii. Ultimul eşec al campioanei României datează din 29 ianuarie, în deplasare la Galatasaray, în CEV Cup. Atunci, gălăţenii au cedat în minimum de seturi şi au fost eliminaţi din competiţie.

Gruparea olteană vine după un alt meci de calitate în campionatul intern. Alb-albaştrii au trecut de Unirea Dej, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 şi sunt pregătiţi să producă surpriza la Galaţi. Arcada a arătat mici semne de slăbiciune în meciul cu Gloria Buzău, din weekend-ul trecut. Aceştia au cedat primul set, dar apoi au revenit şi s-au impus cu 3-1.

Lică şi Majstorovic nu vor face deplasarea la Galaţi

Oltenii au câteva probleme de efectiv înainte de acest meci. Căpitanul Laurenţiu Lică şi Neven Majstorovic nu vor mai face deplasarea la Galaţi, din cauza unor mici accidentări. Chiar şi în aceste condiţii, alb-albaştrii vor încerca să producă surpriza şi să „răpună” liderul, chiar în propriul fief.

Lică: Nu este o accidentare serioasă

Căpitanul oltenilor, Laurenţiu Lică îi asigură pe suporteri că accidentarea sa nu este gravă şi că va reveni cu forţe proaspete din următoarea etapă.

„Am o mică problemă la genunchi şi am hotărât împreună cu domnul Pascu să nu forţez la acest meci. Nu este o accidentare serioasă, iar la următorul meci, cu Gloria Buzău, voi fi pregătit de „luptă”. De asemenea, nici Neven nu va face deplasarea la Galaţi, dar sunt sigur că băieţii vor face un joc bun şi fără noi”, a declarat Laurenţiu Lică, căpitanul Craiovei.

Etapa a 3-a play-off Divizia A1:

Miercuri, 11 martie – ora 17.00: Arcada Galaţi – SCMU Craiova, ora 18.00: Unirea Dej – Dinamo Bucureşti.
Partida dintre Gloria Buzău şi HC Zalău s-a disputat după închiderea ediţiei.

Clasament: 1. Arcada Galaţi 53 puncte (54:12), 2. SCMU Craiova 46 (50:18), 3. Dinamo Bucureşti 42 (47:20), 4. HC Zalău 37 (44:28), 5. Unirea Dej 31 (40:33), 6. Gloria Buzău 26 (32:38).

Citeşte şi: Lupte / Sportivii de la LPS Petrache Trişcu au încântat la Reşiţa

Exit mobile version