Acasă Sport Volei VIDEO / Voleibalistele lui Zlotea au cedat la zero duelul cu Târgu...

VIDEO / Voleibalistele lui Zlotea au cedat la zero duelul cu Târgu Mureș

Echipa feminină de volei SCM „U” Craiova a pierdut, sâmbătă dimineață, derbiul rundei a 9-a din Divizia A2 Vest. Oltencele au cedat cu 0-3 (23-25, 7-25, 12-25) în fața liderului seriei, Medicina Târgu Mureș, iar acum așteaptă duelul cu CSS Turda, de runda viitoare.

Meciul nu a început prea bine pentru oltence, care s-au văzut conduse cu 5-1 și 11-6. A urmat o revenire sepctaculoasă, cu mai multe puncte reușite din serviciu, iar partida s-a echilibrat, 12-12. Mai mult de atât, craiovencele s-au și distanțat pe tabelă, scor 16-13, iar primul set părea să îl aibă sub control. Doar că, formația din Târgu Mureș s-a motivat pe finalul actului și a recuperat din handicap. A fost 25-23 pentru gruparea oaspete la capătul primului act.

Târgu Mureș, echipa mai omogenă

Șocul pierderii primului act s-a resimțit în jocul fetelor lui Zlotea după reluarea meciului. Târgu Mureș s-a distanțat la 9-1, iar misiunea craiovencelor devenea din ce în ce mai grea. Oaspetele au adunat punct cu punct, și-au asigurat o diferență liniștitoare în actul secund, pe care l-au câștigat cu 25-7.

Setul al treilea a fost și ultimul al partidei. Desfășurarea meciului nu s-a schimbat, Târgu Mureș fiind echipa mai productivă, care a punctat aproape la fiecare atac. În cele din urmă s-a încheiat 25-12 pentru Medicina, iar SCM „U” Craiova rămâne cu 19 puncte în clasament.

SCM „U” CRAIOVA: Constantinescu, Truță, Mănuc, Zlotea, Brabete, Marciu, Chifu, Șuțan, Andreescu, Matei, Rizan, Pîrvan.

În următoarea etapă, SCM „U” Craiova se va deplasa la Turda, pentru ultimul meci din sezonul regulat. Meciul va avea loc weekendul viitor.

Citește și: Voleibaliştii caută victoria în derbi

Exit mobile version