Acasă Sport Volei Trupa lui Zlotea s-a distrat cu Sighetu Marmației

Trupa lui Zlotea s-a distrat cu Sighetu Marmației

Foto: Tibi Cocora

Echipa feminină de volei SCM „U” Craiova nu a întâmpinat probleme sâmbătă dimineață în duelul cu Sighetu Marmației. Trupa lui Lucian Zlotea s-a impus cu scorul de 3-0 (25-5, 25-10, 25-20) și astfel a rămas pe poziția a doua în clasament, cu 15 puncte. Meciul a contat pentru prima etapă a returului din Divizia A2 Vest.

Partida din Sala „Ion Constantinescu” a mers într-o singură direcție, craiovencele fiind la conducerea jocului încă de la început. Dacă primele două seturi s-au încheiat la diferențe foarte mari de scor în favoarea oltencelor, ultimul act a fost ceva mai echilibrat. Oaspetele au forțat puțin mai mult și au condus în câteva rânduri. În cele din urmă, valoarea și-a spus cuvântul, iar craiovencele au recuperat pe tabelă. S-a încheiat 3-0 pentru SCM „U” Craiova, care pornește încrezătoare înaintea duelului de la Oradea, din etapa viitoare.

SCM „U” CRAIOVA: Constantinescu, Truță, Mănuc, Zlotea, Brabete, Marciu – Chifu (L). Au mai intrat: Șuțan, Andreescu, Matei, Rizan – Pîrvan.

În următoarea etapă, gruparea craioveană se va deplasa la Oradea, pentru ca în ultimul joc din acest an să primească vizita formației Politehnica Timișoara

Poate te interesează și: Liga I / Programul meciurilor din etapa a 17-a

Exit mobile version