Acasă Sport Volei „U” Cluj, bifat! SCM „U” Craiova nu a întâmpinat probleme cu ardelenii

„U” Cluj, bifat! SCM „U” Craiova nu a întâmpinat probleme cu ardelenii

(Foto: Tibi Cocora)

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova a obținut, vineri seară, a doua victorie din cadrul Cupei „Radu Zamfirescu”. Oltenii au trecut de Universitatea Cluj cu scorul de 3-0 (26-24, 25-15, 26-24) și mai au un singur pas până la ridicarea trofeului.

Primul set a fost echilibrat încă de la primele mingi. Cea mai mare diferență dintre cele două formații a fost de 2 puncte, ardelenii demonstrând că pot juca în acest sezon la un nivel înalt. A fost 26-24 pentru craioveni, după aproximativ 35 de minute de joc.

Actul secund a fost ceva mai liniștit. „Leii” din Bănie au luat un avans considerabil după primele puncte, iar la finalul setului tabela arăta un scor convingător în favoarea gazdelor, 25-15.

S-a încheiat 3-0 pentru SCM „U” Craiova, care s-a impus și în ultimul set cu același scor ca în primul, 26-24.

De menționat că tehnicianul Craiovei, Dănuț Pascu, nu l-a folosit nici în acest meci pe căpitanul Laurențiu Lică. Totodată, absent a fost și internaționalul Răzvan Olteanu. Acesta a fost pe parchet însă la primul joc al zilei, cu ACSM Zalău.

SCM „U” Craiova: Ionuț Teleleu, Igor Iovanovici, Stanislaw Wawrzyńczyk, Robert Călin, Andrei Georgescu, Andrei Grigoraş, Ştefan Lupu, Silviu Suson, Filip Sestan, Răzvan Olteanu. Antrenor: Dănuț Pascu.

Universitatea Cluj: Marius Șoloc, Constantin Filip, Claudiu Iov, Ionuț Pop, Eduard Catrina, Silviu Grigoraș, Alexandu Voinea, Vlad Negrean, C. Nagy, Cătălin Neag, Andrei Murariu, Savan Natan, Ștefan Someșan. Antrenor: Romeo Lotei.

Mâine, de la ora 11.15, se va disputa ultimul meci de la Cupa „Radu Zamfirescu”. SCM „U” Craiova o va întâlni din nou pe ACSM Zalău, în finala pentru trofeu.

Citește și: Sorana Cîrstea, în finala de la Taşhkent după un meci perfect cu Zavatska

Articol scris de Tibi Cocora

Exit mobile version