Acasă Sport Tenis Tenis de masă / Eşec „dureros“ pentru CSU Craiova în faţa Focşaniului

Tenis de masă / Eşec „dureros“ pentru CSU Craiova în faţa Focşaniului

În data de 6 aprilie, la Craiova, a avut loc meciul retur din Superliga României la tenis de masă dintre CSU Craiova şi CSM Focşani. A fost un duel extrem de important pentru gruparea craioveană, pe care, din păcate, l-a pierdut la „mustaţă“. A fost 3-2 pentru Focşani, care i-a administrat clubului oltean una dintre cele mai „dureroase“ înfrângeri din acest sezon competiţional.

Bogdan Cristian (CSU Craiova) a cedat în primul meci în faţa lui Andrei Tomică (Focşani) cu scorul de 3-2. Robert Istrate (CSU Craiova) a trecut, apoi, tot cu 3-2 (n.r. – 15-13 în setul cinci) de Luca Oprea (Focşani), în timp ce Matei Dumitrescu (Foşcani) a câştigat duelul cu Daniel Simulescu (CSU Craiova), scor 3-1. Robert Istrate (CSU Craiova) a restabilit egalitatea după 3-1 cu Andrei Tomică (Focşani). În meciul decisiv, Bogdan Cristian (CSU Craiova) a pierdut în faţa lui Luca Oprea (Focşani), scor 0-3.

Vasile Florea: „La final a fost o oarecare dezamăgire“

Antrenorul sportivilor de la CSU Craiova, Vasile Florea, a declarat pentru GdS că tocmai au dat cu piciorul unei oportunităţi bune de a se ridica în clasament. Eşecul la limită cu Focşani a fost unul dezamăgitor, dar, chiar şi în aceste condiţii, nu se renunţă la luptă până la final.

„A fost un meci foarte bun, foarte strâns, decis la limită, în urma unor mici detalii, inspiraţii de final. Am avut şi meciul în mână, puteam tranşa jocul în favoarea noastră. A lipsit şansa. Ce-i drept, în meciul doi, şi noi am avut şansă, pentru că am câştigat 15-13 în ultimul set. A fost 3-2 şi în tur, iar situaţia noastră este destul de complicată. Urmează, în mai, două meciuri extrem de importante pe teren propriu, cu Dumbrăviţa şi Mioveni. Pot fi decisive pentru noi, acolo se joacă şansa noastră. Avem o singură victorie până acum, iar Bistriţa are două. Avem de recuperat un joc. Dacă avem victoriile egale, stăm mai bine decât ei.

Vom avea şansele noastre cu Dumbrăviţa şi Mioveni, în comparaţie cu Sepsi, Steaua sau Odorheiu. Calculele sunt mai complicate acum, pentru că mai sunt meciuri. Noi ca noi, dar nu trebuie să facă adversarii, cumva, vreo surpriză pe undeva, să ciupească vreun punct. La final a fost o oarecare dezamăgire, dacă putem spune aşa, pentru că am pierdut la limită. Până la urmă ăsta-i sportul, nu mai avem ce face acum“, a declarat Vasile Florea.

Carmina Găman, locul trei la Olimpiada Naţională

În acelaşi timp cu duelul din Bănie, doar că la Arad, a avut loc Olimpiada Națională a Sportului Școlar (ONSS). Printre participanţi s-a aflat şi Carmina Găman, cea care a reuşit, totodată, să obţină locul al treilea şi, implicit, medalia de bronz. Rezultatul este unul deosebit pentru tenisul de masă craiovean, iar Vasile Florea a ţinut să o felicite pentru marea ei reuşită.

„Carmina a reuşit un rezultat fantastic pentru noi şi ne bucurăm că s-a întrecut pe sine şi a obţinut un rezultat atât de bun. O felicităm pe această cale şi îi ţinem pumnii în viitoarele încercări“, a mai spus Vasile Florea.

Citeşte şi: Judo / Maria Cruceru (CSU Craiova), medaliată cu bronz la CN de seniori

Exit mobile version