Acasă Sport Tenis Visul Jocurilor Olimpice s-a spulberat! Halep nu va juca cu Ucraina, în...

Visul Jocurilor Olimpice s-a spulberat! Halep nu va juca cu Ucraina, în BJK Cup

Simona Halep ar fi trebuit să joace în weekend-ul 13-14 aprilie în duelul dintre Ucraina și România din Billie Jean King Cup, dar Federația Română de Tenis a anunțat că acest lucru nu se va întâmpla din cauza unor motive medicale. Asta înseamnă că Simona nu va mai avea nicio șansă de a ajunge la vară la Jocurile Olimpice de la Paris.

Înainte de a juca la prima competiție pe suprafața roșie, Simona ar fi trebui să facă parte din echipa României de Billie Jean King Cup, care va înfrunta Ucraina în barajul pentru calificarea la turneul final din toamnă. Din păcate, Halep nu va putea juca în acel meci, deoarece se confruntă cu probleme medicale. Deocamdată nu se știe exact natura problemelor medicale ale Simonei, dar cel mai probabil nu e nimic grav.

„Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei! Însănătoșire rapidă, Simona Halep„, a fost mesajul postat pe contul oficial de Facebook al FRT.â

De notat că șansele la JO erau oricum mici, pentru că Halep este foarte jos în ierarhia WTA, dar cine știe ce s-ar mai fi putut întâmpla până în iunie.

În condițiile în care Halep va sări peste meciul României din Billie Jean King Cup, rămâne de văzut când va juca din nou. 

Citește și: Irina Begu face legea în Antalya! Românca va juca mâine cu trofeul pe masă

Exit mobile version