Acasă Sport Tenis Monica Niculescu e în optimi la Miami! Victorie impresionantă în faţa unor...

Monica Niculescu e în optimi la Miami! Victorie impresionantă în faţa unor favorite

Perechea Monica Niculescu/Oksana Kalashnikova, aflată la primul meci împreună, a trecut de cuplul Demi Schuurs/Luisa Stefani, în turul 1 la Miami, scor 2-6, 6-2, 10-6. Românca a ajuns, astfel, în faza optimilor la turneul american.

În turul 1, Monica și partenera ei, georgiana Oksana Kalashnikova, au dat peste două jucătoare redutabile la dublu, perechea Demi Schuurs/Luisa Stefani, favoritele numărul 7.

În primul set, Schuurs și Stefani și-au respectat statutul de favorite. Au început cu break, apoi au tranșat actul cu 6-2. Același scor a fost înregistrat și în setul 2, de această dată în favoarea cuplului nostru. S-a ajuns la super tiebreak, unde Monica și Oksana s-au impus la şase.

Pentru prezența în turul 2, faza optimilor de finală, perechea Monica Niculescu/Oksana Kalashnikova va primi 34.100 de dolari. Calificarea în sferturi ar fi recompensată cu 63.600 de dolari. Pentru a ajunge acolo, Monica și Oksana vor da fie peste cuplul Kichenok/Ostapenko, fie peste perechea Kenin/Mattek-Sands.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea şi-a ales antrenorul! Alături de cine va pregăti sezonul de zgură

Exit mobile version