Acasă Sport Tenis Tenis de masă / Carmina Găman și Elena Dumitru, rezultate onorabile la...

Tenis de masă / Carmina Găman și Elena Dumitru, rezultate onorabile la Cupa României juniori U19

În perioada 17-18 februarie s-a desfăşurat la Bistrița Cupa României Juniori U19 la tenis de masă. CSU Craiova a fost reprezentată de Carmina Găman și Elena Dumitru, care au reuşit rezultate notabile şi onorabile. Cele două sportive sunt pregătite de Vasile Florea.

Astfel, Carmina Găman a încheiat competiţia pe locul V, după ce a pierdut în primii 8 pentru medalie în faţa favoritei principale, Bianca Mei-Roşu, cea care a și câștigat aurul. De partea cealaltă, Elena Dumitru a trecut de faza grupelor de pe poziția secundă, a câștigat apoi și meciul de baraj, intrând pe tabloul principal, în primii 32 sportivi. Acolo, însă, a cedat tot în faţa Biancăi Mei-Roşu, în primul tur.

Vasile Florea: „Atunci când avem oportunitatea trebuie să profităm!“

Vasile Florea, antrenorul celor două sportive de la CSU Craiova, s-a arătat mulţumit de nivelul de joc arătat de fetele sale şi speră ca în viitorul apropiat să apară şi medaliile.

„Carmina a pierdut în primii opt, înainte de medalie, în faţa favoritei principale a competiţiei. Rezultatul este bun, jocul la fel, pe măsură. Putem spune că şi Carmina stă bine în clasament, este pe locul al 5-lea. Dacă ar fi fost altă tragerea la sorţi, poate am mai fi înaintat, cine ştie. Oricum Bianca Mei-Roşu este într-o formă bună, joacă la un nivel înalt. Primele patru favorite ale turneului sunt de la echipa naţională. Noi suntem mulţumiţi de rezultat, de nivelul de joc, pentru că aşteptările noastre sunt să ne menţinem acolo în faţă şi, atunci când avem oportunitatea, să profităm. Trebuie să profităm de fiecare situaţie pe care am putea avea-o. Elena Dumitru a trecut de grupe, apoi şi de meciul de baraj, dar a dat tot peste Bianca Mei-Roşu, unde a cedat. Urmează etapa de Divizia B cu fetele, la Izvorani, unde sperăm să iasă bine“, a declarat Vasile Florea, pentru Gds.

Citeşte şi: Tenis de masă / Aşa da! România e în 16-imi la Mondiale

Exit mobile version