Acasă Sport Tenis Româncele nu mai vor în Australia! Gabi Ruse s-a retras de la...

Româncele nu mai vor în Australia! Gabi Ruse s-a retras de la primul Grand Slam al anului

Românca Gabriela Ruse (134 WTA) s-a retras din calificările turneului de Grand Slam de la Australian Open (14-28 ianuarie) chiar înaintea tragerii la sorți care a avut loc duminică, la Melbourne. Românca ar putea juca, totuși, la dublu. Ea s-a înscris pe tabloul principal, alături de ucraineanca Marta Kostyuk.

După ce Irina Begu (79 WTA), cea care era acceptată direct pe tabloul principal, a declarat forfait pentru Australian Open, Gabriela Ruse s-a retras și ea înaintea Grand Slam-ului de la Antipozi. Motivul pentru care Gabi nu va participa în calificări este încă necunoscut. Decizia româncei stârnește rumoare, având în vedere că Ruse a jucat solid la Auckland (Noua Zeelandă), în prima săptămână din 2024.

Sorana Cîrstea (26 WTA), Ana Bogdan (66 WTA) și Jaqueline Cristian (87 WTA) sunt acceptate direct pe tabloul principal la Australian Open 2024, datorită locurilor ocupate în clasament, în timp ce Irina Bara (181 WTA), Miriam Bulgaru (191 WTA) și Andreea Mitu (218 WTA) vor lua startul în calificări.

Citeşte şi: A sperat, dar în zadar! Rafael Nadal a declarat forfait pentru Australian Open 2024

Exit mobile version