Acasă Sport Tenis Novak Djokovic, start cu ceva emoţii la Turneul Campionilor 2023

Novak Djokovic, start cu ceva emoţii la Turneul Campionilor 2023

Novak Djokovic, campionul en-titre, a revenit cu victorie la Torino. Sârbul l-a învins la capătul unui meci extrem de spectaculos pe Holger Rune, iar acum e sigur de faptul că va încheia sezonul 2023 pe locul 1 ATP.

Novak Djokovic, liderul mondial din ATP și campionul en-titre, a revenit cu victorie la Turneul Campionilor. Cel mai titrat tenismen din istorie l-a învins cu mari emoții pe Holger Rune (10 ATP) cu scorul de 7-6 (4), (1) 6-7, 6-3, la capătul unui meci care a durat mai bine de trei ore de joc.

Nole și Rune au fost de nedespărțit în primele două seturi, fiind nevoie de două tie-break-uri. Primul a fost adjudecat de sârb (7-4), iar al doilea categoric de danez (7-1).

S-a ajuns într-o manșă decisivă, acolo unde, per total, Nole a fost mai bun. Sârbul și-a cedat serviciul o dată, dar a recuperat de la retur. A reuşit două break-uri în total, suficient pentru a-şi adjudeca prima victorie dela această ediţie a Turneului Campionilor.

În Grupa Verde a mai avut loc duminică meciul dintre Jannik Sinner și Stefanos Tsitsipas. A fost 6-4, 6-4 pentru italianul pregătit de Darren Cahill.

În următoarea etapă din Grupa Verde vor avea loc meciurile: Novak Djokovic – Jannik Sinner și Holger Rune – Stefanos Tsitsipas.

Citeşte şi: Jannik Sinner, victorios în primul meci de la Turneul Campionilor

Exit mobile version