Acasă Sport Tenis Iga Swiatek se pregăteşte de semifinale la Turneul Campioanelor! Jabeur rămâne în...

Iga Swiatek se pregăteşte de semifinale la Turneul Campioanelor! Jabeur rămâne în joc

Iga Swiatek s-a specializat în ultima perioadă pe seturi câștigate cu 6-0, iar meciul cu Coco Gauff de la Turneul Campioanelor 2023 nu a făcut excepție. Poloneza a trecut în două manșe, scor 6-0, 7-5 de campioana en-titre de la US Open şi astfel este şi mai aproape de semifinalele competiţiei.

Iga a debutat perfect în al doilea meci de la Turneul Campioanelor. A adunat punct după punct, și-a câștigat game-urile de serviciu şi a rezultat un set câștigat cu 6-0. Coco a putut doar să împingă manșa secundă în prelungiri, însă câștig de cauză a avut tot Iga, care, mai inspirată, a închis meciul cu 7-5 într-o oră şi 29 de minute.

Marketa Vondrousova și Ons Jabeur s-au întâlnit la Turneul Campioanelor, meciul fiind o reeditare a finalei din acest sezon de la Wimbledon. Diferența a fost că de această dată s-a impus sportiva din Tunisia. Jabeur a avut câștig de cauză în două seturi, scor 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 29 de minute.

Victoria o menține pe Ons în calculele calificării în semifinalele WTA Finals, în timp ce Vondrousova este tot mai aproape de eliminare.

În ultima etapă, pe 4 noiembrie, vor avea loc meciurile Coco Gauff – Marketa Vondrousova, respectiv Iga Swiatek – Ons Jabeur.

Citeşte şi: Pegula, în semifinalele Turneului Campioanelor. Sabalenka, duel decisiv cu Rybakina

Exit mobile version