Acasă Sport Tenis Irina Begu s-a retras de la toate turneele din China! Vezi care...

Irina Begu s-a retras de la toate turneele din China! Vezi care este motivul!

Irina Begu (România, 66 WTA) nu a mai jucat niciun meci de la US Open, pe 29 august, iar perioada de inactivitate a sportivei din București se prelungește.

Irina Begu și-a anunțat fanii că nu va participa la niciun turneu în China, țară care găzduiește o serie de competiții de top în această perioadă. Cel mai important este cel de la Bejing – seria WTA 1000, în perioada 20 septembrie – 9 octombrie. Motivul pentru care Irina Begu va absenta din circuit în perioada următoare este reprezentat de o accidentare la cot! Begu a mărturisit că a fost chinuită de dureri în ultimele luni, iar acum necesită o perioadă de odihnă pentru a se recupera.

„În ultimele luni m-am confruntat cu o accidentare la cot, așa că am ales să nu joc în sezonul asiatic. Continui să muncesc la recuperare și sper să revin cât mai curând pe teren”, a scris Irina pe Instagram.

Irina Begu a început sezonul 2023 pe locul 34 mondial, însă rezultatele ei nu au fost cele așteptate. Românca a impresionat doar la Adelaide (semifinale) și Madrid (sferturi de finală).

Citeşte şi: Simona Halep a împlinit 32 de ani! Aniversare tristă în anul unei suspendări drastice

Exit mobile version