Acasă Sport Tenis Irina Begu, de nerecunoscut la US Open! Eşec dezamăgitor cu Korpatsch 

Irina Begu, de nerecunoscut la US Open! Eşec dezamăgitor cu Korpatsch 

Irina Begu (43 WTA) nu a putut face pasul în turul al doilea al turneului US Open, după ce a fost învinsă categoric de germana Tamara Korpatsch (75 WTA), cu scorul de 6-3, 6-2. Partida a durat o oră și 25 de minute.

Deși clasată în ierarhia mondială cu 32 de poziții mai jos decât românca, Tamara Korpatsch a început excelent partida și a condus cu 5-0.

Begu a încercat o revenire, dar, după trei game-uri consecutive câştigate, a cedat, iar jucătoarea din Germania și-a adjudecat setul. Și setul al doilea a fost la discreția Tamarei, care a ratat și două mingi de meci. Irina Begu a fost de nerecunoscut și nu a reușit să câștige decât două game-uri.

Calificarea în turul al doilea reprezintă pentru jucătoarea germană cea mai bună reusită din carieră la un turneu de Grand Slam.

Pentru accederea pe tabloul principal, Irina Begu și-a asigurat 10 puncte în ierarhia mondială. De asemenea, ea s-a ales cu un cec în valoare de 81.500 de dolari. În turul al doilea, Tamara Korpatsch o va întâlni pe Liudmila Samsonova (15 WTA).

US Open 2023 are loc în perioada 28 august – 10 septembrie. Campionii en-titre sunt Carlos Alcaraz și Iga Swiatek.

Citeşte şi: Ce surpriză frumoasă! Patricia Ţig, victorie spectaculoasă în turul 1 la US Open

Exit mobile version