Acasă Sport Tenis Oboseala și-a spus cuvântul! Ana Bogdan s-a retras la jumătatea meciului cu...

Oboseala și-a spus cuvântul! Ana Bogdan s-a retras la jumătatea meciului cu Burel

Ana Bogdan (România, 39 WTA) s-a confruntat cu probleme de sănătate în timpul meciului cu Clara Burel (Franța, 84 WTA), fiind nevoită să se retragă la scorul de 3-6, 0-1, în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Lausanne (Elveția).

Ana Bogdan a solicitat îngrijiri medicale după doar șapte game-uri, în primul set al jocului. Sportiva din Sinaia a acuzat o stare de rău, iar în momentul în care medicii au intrat pe teren să o consulte, Ana și-a pus capul în palme. Apoi, Bogdan a fost scoasă de pe teren de doctori, iar românca a primit îngrijiri medicale la vestiare. După încheierea time-out-ului medical, Ana Bogdan a reluat jocul, dar n-a mai putut sta prea mult pe teren. Jucătoarea noastră s-a retras la scorul de 3-6, 0-1 și va rămâne cu un cec de 6.418 de dolari după turneul de la Lausanne.

Reamintim că, în ultimele săptămâni, Ana a triumfat la turneul de la Iași și a câștigat și două meciuri lungi la Lausanne: 2-6, 6-3, 6-3 în primul tur cu Simona Waltert (Elveția, 132 WTA), respectiv 6-0, 5-7, 6-3 în optimi cu Dalila Jakupovic (Slovenia, 267 WTA).

Burel va întâlni acum în semifinale o compatrioată, Diane Parry, locul 90 WTA şi cap de serie numărul 9. Aceasta a dispus în sferturi, cu 6-3, 6-2, de altă franţuzoaică, Alize Cornet, locul 70 WTA şi cap de serie numărul 7. Cealaltă semifinală le va opune pe unguroaica Anna Bondar, locul 155 WTA, şi italianca Elisabetta Cocciaretto, locul 42 WTA şi cap de serie numărul 2. 

Citește și: Ana Bogdan câștigă tot! Românca a ajuns în sferturi și la Lausanne

Exit mobile version