Acasă Sport Tenis Sorana Cîrstea, de nerecunoscut la Roland Garros! Prestaţie modestă a româncei cu...

Sorana Cîrstea, de nerecunoscut la Roland Garros! Prestaţie modestă a româncei cu Paolini

Sorana Cîrstea a fost eliminată marţi în primul tur la Roland Garros, înclinându-se în trei seturi în faţa italiencei Jasmine Paolini, 7-5, 2-6, 6-2.

Sorana Cîrstea nu a prins cea mai bună zi a sa la debutul la Roland Garros și a pierdut în primul tur în fața italiencei Jasmine Paolini (53 WTA). Partida putea merge în orice direcție, cele două jucătoare alternând perioadele bune de joc cu cele foarte slabe. Din păcate, românca nu a reușit să revină de tot în joc şi astfel a încheiat rapid aventura din Hexagon.

Primul set a fost extrem de echilibrat, cele două jucătoare mergând cu serviciul până la 5-5. Din păcate, italianca a fost mai inspirată şi a realizat apoi break-ul decisiv. Sorana nu a intrat în panică și a început mult mai bine setul secund, iar după ce a reușit să facă primul break a devenit mult mai dezinvoltă şi nu i-a mai cedat teren adversarei. A fost 6-2 pentru Sorana, care prindea încredere înainte de ultimul act.

Sorana și-a pierdut serviciul în primul game din decisiv, dar a recuperat imediat. Totuși, din acel moment a avut loc o cădere masivă în jocul său, iar Paolini a profitat şi a ajuns la un incredibil 5-1. Românca nu a mai avut ce face şi a cedat cu 6-2.

Este pentru a 6-a oară în carieră când Sorana este eliminată încă din primul tur de la Roland Garros. Pentru un loc în turul 3, Paolini va juca împotriva sârboaicei Olga Danilovic (105 WTA), o jucătoare venită din calificări. Aceasta a trecut azi de ucraineanca (83 WTA), scor 6-3, 6-2.

Citeşte şi: Ana Bogdan a pierdut la mare luptă duelul cu Osorio! Românca se desparte de Roland Garros

Exit mobile version