Acasă Sport Tenis Ana Bogdan a pierdut la mare luptă duelul cu Osorio! Românca se...

Ana Bogdan a pierdut la mare luptă duelul cu Osorio! Românca se desparte de Roland Garros

Ana Bogdan a părăsit turneul de la Roland Garros încă din runda inaugurală, jucătoarea noastră fiind învinsa în trei seturi de Camila Osorio Serrano, scor 3-6, 6-3, 7-5.

Meciul a debutat sub semnul echilibrului, iar cele două sportive au mers cap la cap, chiar dacă serviciul nu a excelat. La scorul de 3-3, Ana a luat avans şi s-a desprins definitiv în set. La 4-3 a venit break-ul, iar imediat a confirmat şi a închis setul cu 6-3. Actul secund a fost în oglindă cu primul. Ana a debutat cu break, Osorio a egalat şi s-a mers din aproape în aproape până la 3-3. Columbianca a făcut 4-3 cu serviciul, iar apoi a izbutit un break important, care s-a arătat decisiv.

În setul al treilea, Osorio a condus cu 5-2 şi mai avea nevoie de un singur game pentru a închide meciul. Bogdan s-a ambiţionat, a apăsat un pic pe acceleraţie şi a restabilit egalitatea aproape nesperat. Într-un final, la 5-5, Ana a cedat pe propriul serviciu şi nu a mai avut puterea pentru o nouă revenire.

Eliminată în ultimul tur al calificărilor de talentata Mirra Andreeva (16 ani), Camila a ajuns să joace împotriva Anei după ce Caty McNally a declarat forfait.

Pentru prezența pe tabloul principal, Ana Bogdan va primi 69.000 de euro și 10 puncte în ierarhia WTA la simplu.

Citeşte şi: Primul meci, prima victorie pentru Irina Begu la Roland Garros! Urmează Errani

Exit mobile version