Acasă Sport Tenis Bianca Andreescu, în lacrimi la Miami! Accidentare îngrozitoare la gleznă

Bianca Andreescu, în lacrimi la Miami! Accidentare îngrozitoare la gleznă

Bianca Andreescu (22 de ani – 31 WTA) a suferit o accidentare horror la Miami Open. În setul secund al duelului cu Ekaterina Alexandrova, din optimi, jucătoarea cu origini românești s-a lovit la gleznă și a abandonat.

Primul set a fost unul extrem de disputat, însă Alexandrova s-a impus fără drept de apel în tie-break, 7-6(7-0). Din dorința de a întoarce soarta meciului în favoarea ei, Bianca Andreescu a forțat în setul secund și a dus rapid scorul la 2-0. Din păcate, în game-ul 3 s-a accidentat groaznic și nu a mai putut continua partida.

Sportiva care reprezintă Canada a călcat greșit și s-a accidentat la glezna stângă. În secunda următoare, Andreescu s-a prăbușit la pământ și a izbucnit în lacrimi. Echipa medicală a intervenit imediat pe teren și a încercat să o ajute, dar în cele din urmă a fost nevoie de un scaun cu rotile pentru ca jucătoarea de tenis să fie scoasă din arenă.

„Nu am simțit o astfel de durere în viața mea”, s-a putut auzi pe transmisie.

Înainte de a fi scoasă din arenă, Ekaterina Alexandrova a venit și ea lângă Bianca Andreescu pentru a o strânge în brațe și încuraja. Din păcate, Bianca Andreescu părăsește Miami Open în optimile de finală și va fi nevoită din nou să lupte cu o accidentare.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea o laudă pe Sabalenka, dar are încredere în propriile ei forţe

Exit mobile version