Acasă Sport Tenis Sorana, pregătită de optimi: „Vondrousova este inteligentă, trebuie să am un plan!“

Sorana, pregătită de optimi: „Vondrousova este inteligentă, trebuie să am un plan!“

Sorana Cîrstea face un turneu fantastic la Miami, iar duminică s-a calificat în optimile de finală ale turneului dotat cu premii totale de 8,8 milioane de dolari. După victoria contra cehoaicei Muchova, „Sori“ a vorbit despre următoarea sa adversară, Marketa Vondrousova şi despre ce trebuie să facă pentru a o ajunge în sferturile de finală. Totodată, sportiva noastră a ţinut să specifice că este încântată de numărul de susţinători din tribunele arenelor din Miami.

„Este în formă (n.r. Vondrousova), a făcut un meci destul de bun, având în vedere scorul. O știu, la fel mă știe și ea. O jucătoare foarte agilă, cu o defensivă bună, cu o mână bună, însa voi vorbi cu antrenorul și știu că mâine (n.r. astăzi) trebuie să fiu agresivă, în controlul meciului. Orice meci este de 50 – 50%, dar am șansa mea și sper să profit de ea. Este o jucătoare inteligentă, însă eu trebuie să am un plan bine pus la punct.

Clar mă ajută suportul fanilor. Am fost surprinsă să văd atâția români, atâtea steaguri pe stadion. M-am bucurat enorm și mi-au umplut sufletul de bucurie. O doamnă mi-a spus că a venit să mă vadă de la Chicago, iar asta mi-a pus zâmbetul pe față imediat”, a spus Sorana, citată de Eurosport.

Duelul din optimi dintre Sorana Cîrstea şi Marketa Vondrousova este programat luni seară, după ora 21.00.

Citeşte şi: Jaqueline Cristian are un an de vis! Românca e marea campioană de la Palmanova

Exit mobile version