Acasă Sport Tenis Până și Sorana a fost surprinsă de victorie: „A fost mai ușor...

Până și Sorana a fost surprinsă de victorie: „A fost mai ușor decât mă așteptam!“

Sorana Cîrstea (74 WTA) a fost surprinsă de modul prin care a învins-o pe Caroline Carcia, în turul 2 de la Miami Open. Românca a avut prima reacţie după ce a învins-o în minimum de seturi pe jucătoarea aflată pe locul 4 WTA. Reamintim că, în urmă cu 9 zile, la Indian Wells, Sorana a avut nevoie de set decisiv pentru a o învinge pe Caroline Garcia. S-a impus atunci cu mari emoţii, scor 6-4, 4-6, 7-5.

Voi fi foarte sinceră şi voi spune că, evident, sunt mulţumită. A fost mai uşor decât mă aşteptam. Să joci împotriva Carolinei… ea joacă incredibil, a ajuns în TOP 5. Te aştepţi să fie o bătălie. Cred că am început bine meciul, serveam bine. Astăzi a fost cu siguranţă mai uşor decât în precedenta întâlnire. Dar cred totuşi că scorul nu reflectă realitatea a ceea ce a fost în timpul meciului. Cred că a fost prea dur.

Cred că la acest meci cheia a fost serviciul. Este mult vânt aici şi provoacă mai multe greşeli decât în mod obişnuit. De asemenea suprafaţa este rapidă, mingile sunt grele, prin urmare combinaţia nu este ideală. Condiţiile cu siguranţă nu sunt uşoare. Dar sunt fericită de cum am jucat, ea este o adversară agresivă. Ştii că vei primi multe lovituri, dar trebuie să rămâi pe picioare şi să încerci să te ţii de plan“, a declarat Sorana Cîrstea după meci, citată de AS.ro.

Alt duel tare și în turul trei

Sorana Cîrstea o va întâlni, în 16-imile de finală, pe sportiva din Cehia, Karolina Muchova, numărul 55 mondial.

Joacă grozav, este într-o formă bună. Cred că am jucat în urmă cu câteva săptămâni cu ea, la Dubai. A fost un meci foarte strâns. Am rămas cu multe din acel meci. Eu o cunosc, ea mă cunoaşte, dar cu siguranţă va fi un meci greu. Este într-o formă foarte bună. Este jucătoare care a fost în TOP 20. Va fi un meci foarte greu, dar şi eu joc bine. Fac lucrurile bune şi sunt fericită pentru ceea ce urmează“, a mai precizat Sorana.

Citește și: Sorana Cîrstea a jucat perfect cu Garcia și nu i-a dat nicio șansă la Miami! Victorie de răsunet

Exit mobile version