Acasă Sport Tenis Noua arenă din Oradea va găzdui duelul România – Ungaria, din play-off-ul...

Noua arenă din Oradea va găzdui duelul România – Ungaria, din play-off-ul Billie Jean King Cup

Oradea Arena, noua sală polivalentă din municipiu, va găzdui, în perioada 11-12 noiembrie, întâlnirea dintre echipele feminine de tenis ale României şi Ungariei, din cadrul play-off-ului competiţiei Billie Jean King Cup (fosta Fed Cup).

Potrivit unui comunicat al Primăriei Oradea, întâlnirea se va desfăşura pe hard, suprafaţă care va fi montată peste parchetul existent, la solicitarea jucătoarelor române. Se vor disputa cinci meciuri, patru de simplu şi unul de dublu.

„Dacă până acum Federaţia a organizat competiţii de Cupa Davis şi Cupa Federaţiei la Galaţi, Bucureşti, Sibiu, Constanţa şi Cluj-Napoca, iată că Oradea are o sală de ultimă generaţie care poate concura cu orice altă sală din Europa. Aş putea spune că, din punct de vedere al dependinţelor, este chiar mai modernă decât cea din Cluj. Vorbim despre o sală a prezentului care poate găzdui oricând o competiţie mondială. Sunt convins că evenimentul va fi organizat la cele mai înalte standarde“, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT), George Cosac.

Potrivit acestuia, componenţa lotului va fi anunţată cu trei săptămâni înainte, iar biletele vor fi puse spre vânzare în perioada următoare. 

România şi Ungaria s-au întâlnit până acum de nouă ori în Fed Cup, iar echipa noastră a obţinut opt succese, ultimul cu 2-1 la Budapesta, în 2014, în Grupa I a zonei Europa-Africa.

Citeşte şi: Begu şi Bogdan se duelează, în premieră, în sferturile de la Parma

Exit mobile version