Acasă Sport Tenis Duelul Irinelor! Begu va lupta cu Bara în optimile Țiriac Foundation Trophy

Duelul Irinelor! Begu va lupta cu Bara în optimile Țiriac Foundation Trophy

Irina Begu (România, 41 WTA) a câștigat fără emoții la debutul în turneul WTA 125 Țiriac Foundation Trophy, scor 6-3, 6-1 cu Laura Pigossi (Brazilia, 102 WTA). Begu o va întâlni în optimile de finală pe conaționala Irina Bara (127 WTA), care a trecut de Ipek Oz (Turcia, 204 WTA), scor 6-3, 6-2.

Irina Begu, posesoare a unui wild card și a doua favorită a turneului WTA 125 Tiriac Foundation Trophy, a început în forță competiția desfășurată la Centrul Național de Tenis din București! Begu i-a lăsat doar patru game-uri braziliencei Pigossi, adjudecându-și victoria după numai o oră și 22 de minute de joc.

Begu i-a fost net superioară Laurei Pigossi, câștigând de nu mai puțin de 8 ori pe serviciul acesteia. Brazilianca a reușit patru break-uri, recunoscându-se învinsă cu 6-3, 6-1. Irina Begu și-a asigurat un premiu de 2.000 de dolari și 15 puncte WTA după calificarea în optimile turneului.

Tot marți, românca Miriam Bulgaru (398 WTA) a fost eliminată de Mayar Sherif (Egipt, 74 WTA), scor 6-4, 6-2 în primul tur la WTA Tiriac Foundation Trophy. Româncele Cristina Dinu, Ilona Georgiana Ghioroaie şi Ioana Loredana Roşca au fost eliminate luni, în prima zi a competiției.

Citește și: Ce victorie! Ana Bogdan a eliminat de la Portoroz sfert-finalista de la US Open

Exit mobile version