Acasă Sport Tenis Simona Halep, eliminare rușinoasă încă din turul 1 de la US Open

Simona Halep, eliminare rușinoasă încă din turul 1 de la US Open

Simona Halep a pierdut incredibil meciul cu tânăra tenismenă de 20 de ani din Ucraina, Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6! Este, cu siguranță, cea mai dură și mai umilitoare înfrângere din cariera româncei, care părăsește America mult prea repede în acest an.

Reacția Dariei Snigur după ce a eliminat-o pe Simona Halep în primul tur la US Open arată că rezultatul a fost unul șocant inclusiv pentru sporiva ucraineană. Aceasta s-a prăbușit pur și simplu pe teren, izbucnind în lacrimi.

Aflată la primul meci pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, Daria Snigur a început excelent meciul. A jucat dezinvolt, a lovit agresiv și a profitat de erorile neforțate ale Simonei. Snigur a condus cu 3-0 și 5-1, după ce a reușit 3 break-uri. Halep a luat un game înapoi, dar nu a putut egala. Daria a câștigat setul cu 6-2. În setul secund, Simona Halep a jucat la cel mai înalt nivel. Nu a mai greșit ca în primul set și nu i-a dat nicio șansă Dariei. A câștigat cu 6-0, reușind să facă 3 break-uri.

După un set secund slab, Snigur și-a revenit în startul decisivului. A început cu un break și s-a menținut în avantaj. De partea cealaltă, Halep a revenit la jocul din primul game, în care a comis multe greșeli și i-a permis adversarei să controleze game-urile.  La 5-2, Daria a servit pentru a închide meciul, dar Halep a făcut break. Simona a forțat, dar Daria s-a menținut în avantaj a închis setul cu 6-4.

Citește și: Dijana Mugoša, out, Samira Rocha, in! Mutare de urgenţă la SCM

Exit mobile version