Acasă Sport Tenis Simona Halep, accidentată la picior, s-a retras de la Cincinnati

Simona Halep, accidentată la picior, s-a retras de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat în turul doi la Cincinnati, după victoria cu Anastasia Potapova (21 de ani, 54 WTA), scor 6-4, 3-6, 6-3. Românca ar fi trebuit să joace mai departe cu Veronika Kudermetova (25 de ani, 20 WTA), dar s-a retras din cauza problemelor la picior. 

Simona Halep a avut evidente probleme la piciorul stâng în meciul cu Potapova. A strâns din dinți, a reușit să se impună, dar a decis să nu forțeze și contra rusoaicei Kudermetova. Acum, sportiva noastră își concentrează toate forțele pentru obiectivul finalului de an, turneul de la US Open, programat în perioada 29 august – 11 septembrie.

Potrivit WTA Insider, Simona a invocat o accidentare la coapsa dreaptă! Eleva lui Patrick Mouratoglou a primit îngrijiri la ambele picioare în timpul meciului cu Anastasia Potapova.

„Simona Halep s-a retras de la Cincinnati, invocând o accidentare la coapsa dreaptă! Veronika Kudermetova primește un walkover, iar în optimile de finală o va înfrunta Ajla Tomljanovic”, a anunțat WTA.

În ciuda retragerii de la Cincinnati, Simona Halep se poate declara mulțumită înainte de US Open! Sportiva din România s-a încoronat campioană pentru a treia oară la Openul Canadei, săptămâna trecută, după ce s-a mai impus și la edițiile din 2016 și 2018! Halep a ajuns la 24 de titluri în carieră și a revenit în Top 10 WTA grație performanței de la Toronto.

Citește și: Simona Halep, a treia jucătoare din WTA cu premii de peste 40 milioane dolari

Exit mobile version