Acasă Sport Tenis Simona Halep, duel interesant cu Teichmann pentru sferturile de la Toronto

Simona Halep, duel interesant cu Teichmann pentru sferturile de la Toronto

Simona Halep (România, 15 WTA) o va întâlni în optimi la Toronto pe Jil Teichmann (Elveția, 21 WTA), cea care a eliminat-o în turul secund pe a doua favorită a competiției, Anett Kontaveit (Estonia, 2 WTA).

Simona Halep se va duela cu o adversară accesibilă în optimile de finală ale turneului WTA 1000 de la Toronto, după ce românca a scăpat de Anett Kontaveit! Estona cap de serie numărul 2 a fost învinsă în două seturi: 4-6, 4-6 cu Jil Teichmann. Dacă trece de elvețiancă, Halep o va întâlni în sferturi pe câștigătoarea meciului Cori Gauff (SUA, 11 WTA) – Aryna Sabalenka (Belarus, 6 WTA).

Halep nu a avut prea mari emoții în meciul cu Shuai Zhang, românca obținând biletul pentru optimi după o oră și 12 minute de joc.

Simona Halep va porni cu prima șansă în meciul din optimile turneului de la Toronto! Constănțeanca nu s-a mai întâlni până acum cu Jil Teichmann în circuit, dar Simona Halep are o experiență net superioară! Halep a triumfat la Openul Canadei de două ori, în anii 2016 și 2018 – ambele ediții au avut loc la Montreal.

Partea de tablou a Simonei Halep a devenit mult mai ușoară la Toronto, românca scăpând de alte două adversare periculoase! Elena Rybakina (Kazahstan, 27 WTA), posibila adversară a Simonei din sferturi la Toronto și coșmarul româncei de la Wimbledon, a fost eliminată de Cori Gauff (SUA, 11 WTA) în turul doi, 4-6, 7-6(8), 6-7(3).

Citeşte şi: Simona Halep a trecut fără probleme de Zhang și e în optimi la Toronto

Exit mobile version