Acasă Sport Tenis Sorana Cîrstea, testată pozitiv la Covid pentru prima dată de la începerea...

Sorana Cîrstea, testată pozitiv la Covid pentru prima dată de la începerea pandemiei

Sorana Cîrstea a anunţat miercuri că a fost testată pentru prima oară pozitiv cu Covid-19, la doar câteva zile după ce a fost nevoită să se retragă de la turneul de la Toronto.

După înfrângerea suferită la Praga (26 iulie) în fața rusoaicei Oksana Selekhmeteva, Sorana (38 WTA) nu a putut juca la competițiile nord-americane (Washington, San Jose și Toronto). Miercuri, sportiva în vârstă de 32 de ani a anunțat că a fost infectată cu coronavirus.

„Recent am fost testată pozitiv la Covid-19 pentru prima oară și are un impact masiv asupra sănătății mele. Muncesc din greu pentru a reveni la cel mai bun nivel al meu.

Sunt lucruri în viață pe care nu poți să le controlezi, dar ce poți controla e atitudinea ta față de acele lucruri. E un proces de zi cu zi și singurul lucru pe care ar trebui să ne concentrăm e să fim mai buni decât ieri“, a spus Sorana, pe o reţea de socializare.

În 2013, Sorana Cîrstea a ajuns până în finala turneului de la Toronto, dar a pierdut în fața Serenei Williams, scor 6-2, 6-0. Rezultatul înregistrat atunci i-a adus jucătoarei din Târgoviște cea mai bună clasare din carieră: locul 21 mondial.

Citeşte şi: Monica Niculescu a ajuns în optimile de la Toronto

Exit mobile version