Acasă Sport Tenis Simona Halep a trecut fără probleme de Zhang și e în optimi...

Simona Halep a trecut fără probleme de Zhang și e în optimi la Toronto

Simona Halep (15 WTA) a învins-o în minimum de seturi pe chinezoaica Shuai Zhang (33 de ani, 45 WTA), scor 6-4, 6-2, într-un meci din turul II al turneului de la Toronto și astfel s-a calificat în optimile de finală.

Simona a dominat autoritar un început destul de ciudat de meci, în care Shuai Zhang s-a confruntat cu mari dificultăți la serviciu. Deși chinezoaica nu părea că s-ar confrunta cu vreo problemă vizibilă, aceasta întâmpina de fiecare dată dificultăți în momentul în care își aruncă mingea pentru lansare. Halep s-a desprins rapid la 3-0, moment în care nivelul său a scăzut inexplicabil. Zhang a trecut peste ezitările din start și a echilibrat soarta primului set, reușind să revină după ce a fost condusă cu 2-4 și să pună presiune pe Simona. În cele din urmă, sportiva noastră a făcut break și a închis setul la patru. 

Setul secund a curs într-o singură direcție, nivelul etalat de Simona crescând considerabil. Chinezoaica a mai ținut cu greu pasul cu fostul lider mondial, care și-a adjudecat manșa la doi, obținând biletele pentru turul următor.

În faza optimilor, Simona va da peste învingătoarea disputei dintre Anett Kontaveit (Estonia, 2 WTA) și Jil Teichmann (Elveția, 21 WTA)!

Citește și: Bianca Andreescu, victorioasă în duelul cu Kasatkina, de la Toronto

Exit mobile version