Acasă Sport Tenis Copil și Cornea s-au oprit în semifinalele de dublu de la Concord...

Copil și Cornea s-au oprit în semifinalele de dublu de la Concord Iași Open

Perechea română formată din Marius Copil și Victor Vlad Cornea a ratat, sâmbătă, calificarea în finala probei de dublu a turneului ATP Challenger Concord Iași Open.

Copil și Cornea au cedat în semifinale în două seturi în fața cuplului franco-argentinian Geoffrey Blancaneaux/Renzo Olivo, scor 2-6, 6-7 (3). În setul 2, la scorul de 5-4, Copil și Cornea au ratat o minge de set.

În finala programată duminică, de la ora 13.00, Geoffrey Blancaneaux și Renzo Olivo vor întâlni cuplul Diego Hidalgo/Cristian Rodriguez (Ecuador/Columbia), favorit nr. 2.

La scurt timp după semifinala de dublu a început pe terenul central de la Baza Sportivă Ciric din Iași prima semifinală de simplu, dintre brazilianul Matheus Pucinelli De Almeida, venit din calificări și spaniolul Pablo Andujar, al doilea favorit. Sud-americanul a câștigat primul set cu 6-3 și era condus în al doilea cu 2-5, moment în care partida a fost întreruptă, din cauza ploii. În cele din urmă, după ora 20.00 meciul a fost reluat, iar Andujar a întors spectaculos soarta meciului și s-a impus cu 6-2, 6-3.

În finala de duminică, de la ora 15.00, Andujar se va duela cu Meligeni Alves.

Citește și: Simona Halep şi Sorana Cîrstea vor fi pe tabloul principal de la Toronto

Exit mobile version