Acasă Sport Tenis Mihaela Buzărnescu, în formă la Bastad! Românca va juca cu Tomova în...

Mihaela Buzărnescu, în formă la Bastad! Românca va juca cu Tomova în sferturi

Mihaela Buzărnescu s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Bastad (Suedia), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, după ce a trecut cu 6-2, 6-1 de chinezoaica Yue Yuan. Buzărnescu (34 ani, 127 WTA) a obţinut victoria în doar 65 de minute. Românca a servit foarte bine şi nu i-a permis adversare să câştige decât un break.

Buzărnescu şi-a asigurat un cec de 4.000 de dolari şi 29 de puncte WTA, iar în sferturi o va întâlni pe bulgăroaica Viktoria Tomova (27 ani, 112 WTA). Românca a câştigat toate cele patru meciuri directe cu Tomova, cel mai recent fiind vara trecută, la Cluj-Napoca (Winners Open), cu 6-2, 6-3, în primul tur.

Mihaela Buzărnescu s-a calificat miercuri şi în semifinale la dublu, alături de rusoaica Irina Hromaceva. Perechea româno-rusă a trecut de cuplul Valentini Grammatikopoulou (Grecia)/Elixane Lechemia (Franţa), cap de serie numărul patru, cu 6-4, 7-6 (3), după o oră şi 31 de minute, notează Agerpres.

Perechea româno-rusă şi-a asigurat un cec de 1.500 de dolari şi 57 puncte WTA la dublu, iar în penultimul act va înfrunta cuplul Jessy Rompies (Indonezia)/Olivia Tjandramulia (Australia), care a trecut cu 2-6, 6-3, 10-6 de principalele favorite, Miyu Kato (Japonia)/Aldila Sutjiadi (Indonezia).

Citeşte şi: Hai, Simona! Halep – Rybakina, marele meci de azi pentru finala de la Wimbledon

Exit mobile version