Acasă Sport Tenis Irina Begu, uriașă la Miami! Românca a făcut-o „praf“ pe Sabalenka, în...

Irina Begu, uriașă la Miami! Românca a făcut-o „praf“ pe Sabalenka, în turul doi

Irina Begu (31 de ani, 70 WTA) a produs surpriza și a învins-o pe Aryna Sabalenka (23 de ani, 5 WTA) în turul doi al turneului de categorie 1000 de la Miami, scor 6-4, 6-4.

În fața principalei favorite de la turneul american, Irina Begu a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei. Primul set a început echilibrat, cele două tenismene mergând „cap la cap” până la 3-3. Irina a reușit apoi să facă break-ul și să treacă la conducerea partidei. A reușit să câștige tot pe propriul serviciu și s-a impus cu 6-4. 

În actul secund, Irina a practicat din nou un joc foarte solid, care a enervat-o pe Sabalenka. Bielorusa și-a pierdut repede propriul serviciu. A fost eroarea suficientă pentru ca Begu să închidă din nou la 6-4.

Pentru Irina urmează acum meciul din turul 3 cu Aliaksandra Sasnovich ( 28 de ani, 60 WTA). Data și ora de start a partidei urmează să fie anunțate de organizatori.

În urma acestui succes, Irina acumulează 65 de puncte în clasamentul WTA și are asigurați 54.420 de dolari pentru calificarea în turul 3. 

Citește și: Shuai Zhang, primul adversar al Soranei Cîrstea de la Miami

Exit mobile version