Acasă Sport Tenis Halep, după triumful cu Sorana: „Am încercat să tratez acest meci ca...

Halep, după triumful cu Sorana: „Am încercat să tratez acest meci ca oricare altul!“

Simona Halep a făcut spectacol, marți seară, după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea în optimi la Indian Wells și a egalat la 2 scorul meciurilor directe cu sportiva din Târgoviște. Simona Halep a mulțumit Divinității și la finalul partidei cu Sorana Cîrstea, cu același sărut suflat pe cer cu care ne-a obișnuit! Gestul emoționant al Simonei arată cât de important a fost pentru ea să o învingă pe Sorana și să rămână „racheta” numărul 1 a României.

Halep a oferit și un scurt interviu pe teren după ce a trecut de Cîrstea.

„Pentru mine, acest loc e ca acasă. E o plăcere, o mare bucurie! M-am simțit excelent, condițiile sunt foarte bune, îmi place și terenul. Trebuie să spun că mă bucur enorm să joc aici, în fața tuturor. E o mare plăcere. A fost o partidă dificilă. E întotdeauna greu să joc împotriva unei românce. Chiar dacă mi-am pierdut serviciul în setul secund, am știut că am puterea să revin și să închei acest meci în două seturi.

Am încercat să tratez acest meci ca oricare altul și mă bucur de această victorie. Locul e e liniștit aici, lumea e primitoare și fericită, îmi transmite și mie această stare”, a spus Simona Halep.

Citeşte şi: Simona Halep, mult mai bună în acest meci! Victorie cu Sorana și calificare în sferturi

Exit mobile version