Acasă Sport Tenis Dramatism total, rezultat dureros! Irina Begu, învinsă în semifinale la Sankt Petersburg

Dramatism total, rezultat dureros! Irina Begu, învinsă în semifinale la Sankt Petersburg

Din păcate, aventura Irinei Begu la Sankt Petersburg s-a oprit în semifinale. Maria Sakkari a fost ceva mai inspirată în penultimul act al competiției din Rusia, iar, la capătul a 3 ore și 7 minute de joc, aceasta s-a impus cu 6-4, 6-7, 6-4.

Meciul a debutat echilibrat, ambele sportive făcându-și serviciul în primele șase game-uri. Maria Sakkari s-a evidențiat în mai multe momente prin câteva lovituri puternice și a reușit la 4-3 să ia și un break. Apoi, pe propria servă, grecoaica s-a bâlbâit și a băgat-o pe Irina în joc. Doar că, sportiva noastră a greșit iar cu serviciul, iar Sakkari a câștigat primul set cu 6-4.

În setul secund, Begu a început cu un break și a confirmat, apoi, cu serviciul, făcând 2-0. Jucătoarea din Grecia a revenit imediat în joc, a restabilit egalitatea la doi și a continuat să pună probleme cu defensiva extrem de puternică. S-a mers cap la cap cu serviciul până în tiebreak, unde Irina a fost mult mai inspirată și a trimis meciul în decisiv după 7-4.

Actul al treilea, ultimul al meciului, a fost unul cum rar se întâlnește. Pe fondul oboselii de ambele părți, cele două sportive au făcut erori mari pe propriul serviciu, astfel că s-a mers din break în break. Begu a făcut 2-0 în startul setului, apoi Sakkari a egalat imediat. Până la 5-4, niciuna dintre ele nu a mai reușit să câștige cu serva, dar grecoaica s-a concentrat la timp și a închis meciul cu 6-4.

În marea finală de la Sankt Petersburg, Sakkari se va duela cu învingătoarea partidei dintre Kontaveit și Ostapenko.

Citește și: Simona Halep – Alison Riske, în primul tur de la Dubai 2022

Exit mobile version