Acasă Sport Tenis Irina Begu şi Sorana Cîrstea, meciuri tari încă din primul tur de...

Irina Begu şi Sorana Cîrstea, meciuri tari încă din primul tur de la Melbourne

S-a tras la sorți și tabloul turneului al doilea de la Melbourne, care va avea loc săptămâna viitoare, iar Sorana Cîrstea (39 WTA) și Irina Begu (62 WTA) nu au fost la fel de norocoase ca Simona Halep (20 WTA), înscrisă la WTA Melbourne 1. Halep a avut noroc la tragerea la sorți, iar fostul lider WTA va debuta împotriva unei jucătoare venite din calificări.

Sorana Cîrstea și Irina Begu au fost distribuite pe tabloul turneului WTA Melbourne 2, în timp ce Simona Halep, Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian vor juca la WTA Melbourne 1. 

Irina Begu va da peste cea mai grea adversară posibilă, favorita principală a turneului WTA Melbourne 2, Jessica Pegula (SUA, 18 WTA).  

Irina Begu va avea o misiune mult mai dificilă în primul tur al competiției din seria WTA 250, contra favoritei principale, Jessica Pegula. Singura veste bună este aceea că Irina și-a adjudecat precedenta întâlnire directă cu americanca, 7-5, 6-1 în sferturile turneului Challenger de la Indian Wells 2021, însă distanța dintre cele două în clasament este de 44 de locuri.

Sorana, uşor favorită în primul tur

Sorana Cîrstea va avea, de asemenea, un meci complicat, împotriva unei jucătoare aflată în ascensiune, din noua generație, Varvara Gracheva (Rusia, 77 WTA).

Sorana Cîrstea este cap de serie numărul 5 la WTA Meblourne 2, iar sportiva din Târgoviște pare, totuși, ușor favorită în meciul cu Varvara Gracheva. Cele două se vor confrunta pentru prima oară în circuitul WTA. Gracheva a întâlnit recent, în ultima parte a sezonului 2021, alte două reprezentante ale României, pe Simona Halep, în optimile turneului Transylvania Open de la Cluj, scor 6-4, 6-2 pentru „Simo“, respectiv pe Ana Bogdan, în semifinale la WTA 125 Limoges, scor 7-5, 2-6, 6-3 pentru jucătoarea din Sinaia.

Citeşte şi: Veşti proaste la început de an! Ana Bogdan s-a retras de la Australian Open

Exit mobile version