Acasă Sport Tenis Surpriză de proporţii! Despărţire neaşteptată între Simona Halep şi „mentorul“ ei

Surpriză de proporţii! Despărţire neaşteptată între Simona Halep şi „mentorul“ ei

Simona Halep (29 de ani) s-a despărțit de antrenorul Darren Cahill (55 de ani) după o colaborare de șase ani! Anunțul surpriză a fost făcut de dubla campioană de Grand Slam pe rețelele de socializare!

„După șase ani minunați, eu și Darren am decis că e timpul să punem punct colaborării! Mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare mai bună și un om mai bun!”, a fost mesajul postat, miercuri, de Simona Halep.

Simona Halep și Darren Cahill au început să lucreze împreună în primăvara anului 2015, dar australianul a devenit antrenorul cu normă întreagă al constănțencei în 2016, pentru un salariu de 1 milion de dolari pe sezon.

În anul 2019, atunci când Simona a cucerit turneul de la Wimbledon, cei doi s-au despărțit temporar, australianul dorind să petreacă mai mult timp alături de familie! Halep și Cahill s-au reunit în sezonul 2020, pentru ca sportiva să anunțe astăzi încetarea colaborării.

După ce și-a încheiat cariera de jucător, Darren Cahill a devenit un antrenor de tenis de succes și l-a ajutat pe Lleyton Hewitt să devină cel mai tânăr jucător de tenis clasat vreodată pe locul 1 mondial. După Hewitt, Cahill l-a antrenat pe Andre Agassi, care a devenit cel mai în vârstă jucător de tenis care s-a clasat pe locul 1 mondial, în mai 2003, informează Prosport.

 După despărțirea de Darren Cahill, Simona Halep rămâne cu antrenorul secund Daniel Dobre, dar e foarte posibil să angajeze un nou tehnician de renume în perioada următoare.

Citeşte şi: Irina Bara, calificată în optimi la Valencia după un meci excelent

Exit mobile version